Ainakin levyhankintojen suhteen. Vai miltä kuulostaa Avril Lavignen uusin ja Maroon 5:n uusin. Ei näytä kovin rokilta levyhyllyssä. Ja se on minulle tärkeintä musiikin kuuntelussa. Siis, että levyhylly näyttää uskottavalta. Tasapainotin tilanteen hankkimalla myös Velvet Revolverin uusimman. Ja kaikki tämä - siis kolme aitoa ja alkuperäistä, eikä edes kovin vanhaa levyä - noin 23€. Ei paha.
Eilen aloitin Khii-Gym aikakauden treenauksessani. Tein tissejä ja habaa. Ja moottorisahan käynnistysliikkeitä. Kuulostaa ainakin miehekkäältä. Itse gymikin on kuin suoraan "Kylmän ringin" lavasteista. Aika äijää. Täytyykin ottaa tänne kuva tuosta pahamaineisesta hikoiluhelvetistä. Muutoinkin on tullut tasaisen tappavasti renattua vatsaa. Lähinnä pallon kanssa. Mutta myös muita liikkeitä olen koettanut tehdä. Älkää kysykö minulta niiden nimiä. Olen myös ottanut tavakseni päivittäin punnertaa. Määrät ovat liikkuneet 10-15 välillä. Joten ei sillä hommalla vielä kuuhun mennä. Ei se siitä.
Tänään kävin näyttämässä eksyneeltä läheisellä ostarilla, josta tein nuo aiemmin mainitut levyhankinnat. Mukana oli myös muita suomalaisia, jotka sitten halusivat lähtöajan paikkeilla käydä vielä Swensensillä
jäätelöllä. Pysyin tiukkana ja join vain kahvin. Tavoilleni uskollisesti neitimäisen latten.
Päivän kuvapäivitys on huikea taidepommi kidutusvälineestäni.

820801.jpg