Tänään piipahdin Khii-gymillä tekemässä kevyen lihaskuntoharjoituksen. Alla kuva kyseisestä punttisalista kaikessa loistossaan.
1199911.jpg
Punttitreenin jälkeen suuntasin vajaan tunnin pyörälenkille. Alla väline.
1199915.jpg
Khii-gymi ei ole ilmastoitu, joten hiki lentää varsinkin kuumana aikana ihan kiitettävästi. Spinningtila on onneksi ilmastoitu, sieltä ei muuten hengissä selviäisi pois. Pyöräillessäni lueskelin TPA-trilogian ykkösosaa, jonka elokuvasovitusta sivumennen sanoen odotan lievästi sanottuna kauhunsekaisin tuntein. Luultavasti se on kuitenkin mentävä katsomaan, vaikka tuskin siitä mitenkään hyvä mieli jää. Elokuvat ohjaavaa Timo Koivusaloa vastaan minulla ei sinänsä ole mitään, en ole miehen viimeisimpiä leffoja edes nähnyt. Kuka tahansa kyseiseen teokseen olisi tarttunutkin elokuvanteko mielessään, niin ennakko-odotukset olisivat kohdallani joka tapauksessa olleet samansuuntaiset. Noh, joka tapauksessa mietiskelin siinä sitten kirjaa lukiessani, että on tämä maailma mennyt perverssiin suuntaan. Koskelan Jussin aikaan ei paljoa kaiken maailman jumppapalloja, kuntopyöriä ja käsipainoja tarvittu. Välineeksi riitti kuokka ja vastukseksi suo.
Ei ollut muuten Jussilla tällaistakaan.
1199917.jpg
Tuollainen Suunnon sykemittari paljastui jouluna paketista ja sen kanssa olen nyt urheillut muutaman kerran. Tällä hetkellä tuntuisi siltä, että laite on ihan passeli olla olemassa ja omistuksessa. Ja sitten kun Suomen maaperä kesäkuussa vaihtuu jalkojen alle ja "Sixpack 2008" -projekti vaihtuu "Maraton 2009" -projektiksi, niin laite varmasti puolustaa vieläkin paikkaansa lenkkikaverina.