Perjantaina tuli käytyä uimassa. Uitua matkaa en voi raportoida, koska altaan pituudesta ei voi sanoa mitään varmaa. Ainoastaan se on varmaa, että kyseinen kuoppa ei ainakaan 25 metriä ollut. Toisaaltahan se on ihan loogista, että jos kansan keskipituus on jotain 1,50 m, niin ei niille mitään normimittaisia altaita kannata rakentaa. Hukkuisivat vielä. Kuinkakohan pitkiä altaita Hollannissa tekevät? On se varmaan mukava Hans-Petterin ajella polkupyörällään Amsterdamin läpi tulppaanien tuoksuessa, ripustaa puukengät hallin naulaan ja liu´uttaa 2,10 m pitkä kiinteä vartalonsa 36 m pitkään altaaseen. Ei ole ihan samat lähtökohdat sitten Thaimaan ja Hollanin pojilla mm-kisoissa, kun siellä ne altaat kai kuitenkin on niitä ihan standardeja kaksvitosia ja viiskymppisiä.
Viikonloppu menikin sitten niin kuin työmiehen viikonloput menee. Pullaa ja torttua meni vähän liiankin paljon. Urheilusta ei puhettakaan.
Eilen maanantaina palasin ruotuun ja kävin pelaamassa sulista. Päälle tietysti normaalit punnerrukset ja vatsat tuvilla. Tänään kävin Khii-Gymillä ja polkaisemassa kuntopyörällä lenkkiä. Kulki.