Ei kai sitä kukaan aina jaksa painaa. Lienee vähintäänkin kohtuullista kolmantena päivänä viettää välipäivää? En minä sentään mikään Jumala ole, joka jaksoi urakoida kuusi päivää ja lepäsi sitten seitsemäntenä. Vaikka kyllä sitä tänäänkin on tullut tehtyä mahoja. Jumppapallo on muuten maailman parahin keksintö. Varsinkin jos "asunto" sattuu olemaan yksi huone, jossa kyseinen väline mahtuu lojumaan vain keskellä lattiaa. Melkein vahingossa tulee mentyä päälle ja pumpattua. Siis pallon. Ja vatsoja. Lähinnä tuo tauko on ollut syömäpuolen tarkkailussa. Kävimme vaimon kanssa tarkastamassa Simpsons -elokuvan ja siellä repeäminen oli selviö. Popcorneja ja irtokarkkeja.
Vatsoja tulee tosiaan tehtyä jumppiksen kanssa pitkin päivää, mutta muuten lihaskuntoharjoitteiden kanssa on ollut hissumpaa. Tarkoituksena olisi alkaa käymään huikealla Khii-Gymillä, jossa on penkki ja käsipainot. Tämän lisäksi urheilupuolen ohjelmaan tulee kuulumaan sulista ja tennistä. Golfiin täällä olisi enemmän kuin hyvät mahdollisuudet, mutta sehän ei mitään urheilua ole. Eikä kiinnostaisi, vaikka olisikin.
Tänään hyvä ystäväni Jorse ilmoittautui mukaan sixpack 2008 -projektiin. Laittelen tänne linkkiä, kun hänen bloginsa avautuu. Mutta ensin hänen pitää saada tavoitteet selviksi. Vai kuulostaako "5cm pois vyötäröltä" miehen, joka sattuu vielä olemaan raudoittaja (tai joku sellainen), puheelta. Tästähän tulee kansanliike.